Jaa tämä sivu

Yleistä tietoa junioritoiminnastamme:


Vuonna 2023 kausimaksu joukkueillamme on 110e, ja kausimaksuun sisältyy peliasu.
Poikkeuksena on uusi aloittava 2016-2017 syntyneiden joukkue, jonka kausimaksu on 40e, ja tälle joukkueelle emme kaudelle 2023 hanki vielä peliasuja.

Tulevana kesänä joukkueemme osallistuvat Riihimäen Palloseuran kesäsarjaan, jota pelataan 17.5.23 alkaen joka toinen viikko (poikkeuksena heinäkuu, jolloin kesäsarjassa on taukoa).

Kesäsarjan lisäksi osallistumme mahdollisuuksien mukaan muihinkin peleihin ja turnauksiin lähiseudulla.


Seurassamme on käytössä Nimenhuuto. Nimenhuudossa on jokaiselle joukkueelle oma joukkuesivu, jonka kautta tapahtuu ilmoittautuminen harjoituksiin ja peleihin. Nimenhuudon käyttäminen on edellytys joukkueessa toimimiselle.

Nimenhuuto on helppokäyttöinen sivusto, jota ylläpitää joukkueen valmentajat. Sivulla näkyy treenien ajankohdat, sekä pelien ja harjoituspelien ajat. Jokaiseen peliin ja treeniin johon osallistuu,

tulee ilmoittautua. 


Nyt on hyvä hetki valmistella kesäkautta varten pelivarusteet kuntoon!

Talvikaudella sisätreeneissä ja -peleissä pelaaja tarvitsee sisäkengät ja juomapullon, ja kesällä nurmella pelatessa pelaajalla tulee olla juomapullon lisäksi nappulakengät ja säärisuojat. 
Mikäli varusteet ovat jääneet pieneksi, nyt ehtii hyvin hankkia kesäksi sopivat. Seurassa on paljon junioreita, ja pieneksi jääneille varusteille voi yrittää löytää seuraavaa käyttäjää seuran sisältä. Mikäli teiltä löytyy innostunut jalkapalloilija joka haluaisi mukaan toimintaan, 

laitathan siitä meille sähköpostia hauspa.marita@gmail.com