SEURA

MINÄ, ME, HAUSPA

HausPa on vuonna 2014 perustettu jalkapallon junioriseura, joka tarjoaa lapsiperheille mahdollisuuden osallistua laadukkaaseen ja innostavaan harrastustoimintaan. Haluamme osaltamme olla edistämässä lasten ja nuorten liikuntaa ja fyysisen toimintakyvyn ylläpitoa. HausPa tarjoaa edullisen ja matalan kynnyksen harrastusvaihtoehdon lapsiperheille, jotka haluavat tukea lastensa liikunnallista kehitystä.

Seura panostaa vahvasti junioritoimintaan ja tarjoaa lapsille turvallisen ympäristön kehittyä niin pelaajina kuin yksilöinä. Tällä hetkellä olemme keskittyneet jalkapallotoimintaan ikäluokissa 2011-2018 ja seurassa on myös miesten joukkue, joka pelaa 6. divisioonassa. 


Jalkapallo on HausPassa enemmän kuin pelkkä laji - se on mahdollisuus oppia uusia taitoja, luoda ystävyyssuhteita ja nauttia liikunnan ilosta yhdessä muiden lasten kanssa.  Jalkapallo on monipuolinen laji, joka kehittää sekä fyysisiä että sosiaalisia taitoja eli sen lisäksi, että harjoittelemme jalkapalloa urheilulajina, lapset ja nuoret oppivat joukkueen jäsenten välistä vuorovaikutusta, toisten huomioon ottamista sekä tiimissä toimimista. Meillä on hyvä ja turvallinen joukkuehenki, jossa lapset pääsevät opettelemaan onnistumisten ja pettymysten kokemuksien käsittelyä. Joukkueissamme otetaan kaikki huomioon tasavertaisina. Toiminnassamme on nollatoleranssi kaikenlaiselle kiusaamiselle, ja ehkäisemme osaltamme syrjäytymistä sillä, että ketään ei jätetä ulkopuolelle joukkueen toiminnassa. Kaikille annetaan tasavertaiset mahdollisuudet kokeilla omia taitojaan. 


Seuraamalla lapsen pelaamista ja kehitystä junioritoiminnassa, vanhemmat voivat olla mukana tukemassa ja kannustamassa lasta matkalla kohti omia tavoitteitaan. HausPan tavoitteena on luoda iloista ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa jokainen lapsi saa onnistumisen kokemuksia ja oppii arvostamaan reilua peliä ja yhteistyötä joukkueessa.